Byta garagetak med hjälp av proffs runt Lund, Skåne

Hela vitsen med ett garage är att det ska skydda dina fordon eller till tillhörigheter. Om taket på garaget inte är komplett är risken stor att fukt tar sig in under årets blötaste månader. Har du ett nybyggt garage kan vi hjälpa dig att lägga nytt tak som håller länge, men vi hjälper även dig med ett redan befintligt tak som är i behov av takbyte, takbeläggning, pappläggning och mycket mer.

Vi skapar trygga garagetak som matchar

Det viktigaste är att ditt garagetak är funktionellt och helt, men givetvis vill du också att ditt tak ska vara fint att titta på och att det ska matcha med resten av bostaden. Vi hjälper både företagare, privatpersoner, BRF:er och fastighetsägare med att renovera garagetak till perfektion. Med våra duktiga hantverkare kan ditt garagetak klara av alla olika väderförhållanden Sverige har.

Kompetens och fingertoppskänsla

Att byta garagetak kan låta som en enkel uppgift, men sanningen är att det krävs både kunskap och rätt verktyg för att arbetet ska bli bra utfört. Med oss får du en takläggningsfirma som har stor kompetens inom både tegeltak, papptak och plåttak och som samtidigt har den där fingertoppskänslan och fokus på detaljer.

Vi utför även bandtäckt plåtarbeten i Lund

Kontakta en bra takfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här