Installera snörasskydd & Taksäkerhet runt Lund, Skåne

I Sverige har vi ett mycket omväxlande väder och det är inte ovanligt att större mängder snö gör entré när vädret utanför fönstret börjar bli kallare. För att du som fastighetsägare, BRF eller företag ska kunna känna dig trygg är taksäkerheten A och O. Vi hjälper alla kundgrupper att installera snörrasskydd, halkskydd, säkerhetslinor, takstegar, takbryggor och mycket mer.

Skapa ett tak som ger trygghet

Är du fastighetsägare har du ansvar att se till att ditt tak är tryggt att vistas kring. Det innebär att du kan behöva se över snörrasskydd och taksäkerhet inför vintern. Vi hjälper dig gärna genom att komma ut på ett personligt möte och se vad som saknas och vad som gör säkerheten komplett.

  • Taksäkerhet och säkerhetsanordningar
  • Takstege och takbrygga
  • Reparationer och renovering
  • Förankringsanordning och säkerhetslina
  • Snöröjning
  • Nockräcke, skorsten, fästögla, glidskydd m.m.

Beställ en offert redan idag

Höst går snabbt över till vinter och därför är det viktigt att du ser över snörrasskyddet och taksäkerheten idag! Genom att kontakta oss via mejl eller telefon kan vi även se till att du får ut en kostnadsfri offert på arbetet. När du känner dig redo är det bara att du hör av dig, så börjar vi planera därefter!

Professionell takfirma med expertis inom takläggning!

Med vår takläggningsfirma kan du vara säker på att arbetet blir korrekt utfört. Vi hjälper dig med takrenovering, takläggning och taksäkerhet i Lund!

Vi kan även hjälpa er med skorstensrenovering i Skåne

Kontakta en bra takfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här