Listtäckning, listtak, papptak & renovera asfaltstak runt Lund, Skåne

Du bör alltid vända dig till ett seriöst, professionellt och pålitligt byggföretag när du vill bygga om, renovera eller reparera ditt tak i Skåne. Vår byggentreprenad har mångårig erfarenhet av branschen och kunskapen som krävs för bland annat listtäckning, listtak, papptak och asfaltstak. Våra duktiga och kompetenta hantverkare ser till att du får en skräddarsydd och hållbar lösning från start.

Vi hjälper dig med ditt takprojekt

För oss är det viktigt att du får den service och det resultat som du vill ha. Vi hjälper både företagare, privatpersoner och fastighetsägare med att få fina och hållbara tak som kan stå emot Sveriges snabba och plötsliga väderväxlingar.

Vi erbjuder:

  • Listtak
  • Papptak med listtäckning
  • Sticketak som undertak
  • Klä in hela huset i papp & listtäckning
  • Underlagstäckning
  • Asfaltstak

Lägg papptak eller asfaltstak i Skåne

Funderar du på ett renovera eller lägga om ditt tak på fastigheten i Lund eller i omnejd såsom Östra Torns By, Nöden, Klosters Fasad eller Värpinge? Då vill vi gärna hjälpa dig. Vi är experter på takläggning och arbetar med populära och högklassiga material som papptak, listtack och asfaltstak. Vill du veta mer om våra smidiga takbeläggningar eller vill du boka in ett kostnadsfritt platsbesök? Hör av dig till oss idag så ser vi till att en utbildad fackman kommer ut till dig.

Kontakta en bra takfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här