Säker snöskottning & snöröjning av tak runt Lund, Skåne

Som fastighetsägare har du skyldighet att se till så att dina tak är säkra för förbipasserande, men också säkra för snöskottare att använda sig av. För att lyckas med detta kan du behöva se över din taksäkerhet och göra den komplett. Vi hjälper dig med allt från renovering av tak till snöröjning och snöskottning av experter. Anlita oss för avrop, bevakning, istappsborttagning och mycket mer.

Komplett underhåll för snö och is

Det kan vara svårt att hinna med taket på egen hand och vi vet att du som fastighetsägare, företag eller BRF ofta har mycket att göra. Därför rekommenderar vi att du lämnar över snöunderhållet till oss, så hjälper vi dig hela vägen. Utöver klassisk snöskottning på tak kan vi också hjälpa dig med snöröjning, ta bort istappar, bevaka och avropa, samt förbättra taksäkerheten överlag.

Helhetslösningar som ger trygghet

Det är inte bara tack vare våra försäkringar och vår kompetens som du kan känna dig trygg, utan vi erbjuder även helhetslösningar så att du ska slippa fundera alldeles för mycket. Våra heltäckande skydd ger dig komplett taksäkerhet direkt och naturligtvis arbetar vi alltid med godkänd säkerhetsutrustning. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller för att bolla tankar och idéer.

Vi kan även hjälpa er med byta stuprör i Skåne

Kontakta en bra takfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här