Taklyft, höja taket & takhöjning i Lund, Skåne

I oss har du en välrenommerad takentreprenör som kombinerar skicklighet med en kundnära inställning för att säkerställa att dina bygg- och renoveringsprojekt blir framgångsrika. Vi utför en mängd olika byggtjänster, däribland takhöjningar.

Skapa nya möjligheter med takhöjning

Att höja taket innebär inte bara en estetisk förbättring, det är en chans att skapa nya utrymmen och möjligheter. Oavsett om du söker mer bostadsyta eller drömmer om ett luftigare vardagsrum kan vi ta hand om ditt projekt som totalentreprenör. Vi utför taklyft på till exempel mindre hyreshus, villor, sommarstugor, kontorsfastigheter, garage och flerfamiljshus.

ROT-avdraget – ditt steg mot ekonomiskt smarta renoveringar

Ett viktigt inslag för våra privatkunder är de ekonomiska fördelarna med ROT-avdraget. Genom att anlita oss kan du dra nytta av 30 % skattereduktion på arbetskostnaden för taklyftet. Denna förmån gör det inte bara mer överkomligt att genomföra renoveringar, men också att investera i kvalitet och hållbarhet. Vi bistår med all nödvändig dokumentation och rådgivning kring ROT-avdraget

Erfarenhet och kvalitet i varje steg

Bakom våra framgångsrika byggprojekt ligger vår drivkraft att leverera utmärkt service och kvalitet. Hör av dig till oss så får du skicklig och driven hjälp från första stund. Ring eller skriv så diskuterar vi ditt projekt och ger dig återkoppling i form av en gratis offert. Vi utgår från Lund och jobbar i närområden som Fjelle, Stångby, Odarslöv, Sjöstorp samt runt om i Skåne.

Kontakta en bra takfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här