Vi hjälper dig att lägga Tegeltak, Eternit, Shingel & betongpannor runt Lund, Skåne

För att du ska få ett riktigt hållbart och fint tak använder vi oss endast av högkvalitativa material från trogna samarbetspartners. Våra duktiga och noggranna takläggare från Lund i Skåne ser till att lägga tegeltak, eternittak, metalltak, shingel eller byta betongpannor. Vi hjälper dig oavsett om det är ett stort eller litet projekt som du behöver expertis inom och erbjuder alltid trygga försäkringar.

Hållbara tak som passar ändamålet i Skåne

Som professionell takfirma har vi fått möjlighet att arbeta med många olika typer av kundgrupper. Det har gjort oss till de duktiga takläggare vi är idag. Vi kan hjälpa dig att lägga eller byta tak på bland annat garage, radhus, sommarstugor och villor, men också på butiker, restauranger, kontorsfastigheter, kommersiella lokaler, BRF:er och flerbostadshus.

Lägre kostnader för privatpersoner

När du vill ha vår hjälp för att renovera tak, montera snörasskydd eller byta tak på garaget kan du använda dig av ROT-avdraget. ROT-avdraget är tilldelat privatpersoner som betalar skatt i Sverige och som är i behov av hjälp på den privata byggnaden. Vi tar hand om hela ansökan hos Skatteverket och ser till att då får hem en faktura som är 30 % lägre än ordinarie pris.

Vi kan även hjälpa er med takbyte och omläggning av tak i Skåne

Kontakta en bra takfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här