Takbyte & omläggning av tak i Lund, Skåne

Precis som husets fasad är taket en av de husdelar som behöver utstå mest slitage från väder och vind. Det innebär att med tiden kommer taket behöva underhållas för att fortsätta skydda bostaden och hålla sig fräscht. Vår takfirma i Lund hjälper dig när det är dags för ett takbyte eller när du vill göra en omläggning av tak. Här finns duktiga och serviceinriktade takläggare att lita på!

Bekymmersfritt takbyte utan försening

När du anlitar oss för ett takbyte i Lund, Malmö eller Ramlösa kan du känna dig säker på att vi arbetar så tryggt och effektivt som möjligt. Vi sätter upp en fast tidsplan som vi ser till att hålla till punkt och pricka, så att du får ett så bekymmersfritt takbyte som möjligt.

  • Byta papptak/takpapp/tjärpapp
  • Hjälpa till med pappläggning
  • Professionella tätskiktsmontörer
  • Byte av plåttak
  • Omläggning av takbeläggning
  • Laga tak som läcker

Professionalism hela vägen

Vi vill att du ska få ett så enkelt och smidigt takbyte som möjligt och därför erbjuder vi totalentreprenad i egen regi. Under ett och samma tak har vi samlat duktiga takläggare, tätsiktsmontörer, plåtslagare, hantverkare, målare, snickare och mycket mer. Det gör oss till en takfirma med totalentreprenad i egen regi, vilket underlättar arbetet för oss såväl som för kunden.

Vi kan även hjälpa er med byta garagetak i Lund

Kontakta en bra takfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här