Pappläggning och takpapp runt Lund, Skåne

Takpapp har blivit ett riktigt bra alternativ för den som vill ha ett hållbart och fint tak som är helt rätt i tiden. Att utföra pappläggning på egen hand kan dock vara ganska knepigt och det är här som vi kommer in i bilden. Vi har duktiga och professionella takläggare med expertis inom pappläggning och takpapp. Det enda som krävs är att du slår oss en signal så berättar vi mer!

Kostnadsfri offert och hembesök

När du anlitar oss för pappläggning och takpapp förstår vi att du vill veta hur mycket arbetet kommer att kosta. Det blir betydligt enklare för oss om vi först för komma ut på ett kostnadsfritt hembesök och titta närmare på taket och förutsättningarna. Efter besöket sätter vi ihop en offert till dig som har ett fast pris, så att du kan känna dig trygg hela vägen.

Kompetent pappläggning i Lund

Oavsett vart i Skåne du befinner dig kan vi hjälpa dig när det är dags att lägga takpapp. Vi säkerställer att du får det bästa resultatet och arbetar med högkvalitativa material av bästa sort. Vi hjälper kunder inom ett mycket stort område och har bland annat arbetat med villor och fastigheter i Bjärred, Lomma, Malmö, Vellinge, Falsterbo, Höllviken, Helsingborg, Löddeköping och Bjuv.

Vi kan även hjälpa er med takmålning i Skåne

Kontakta en bra takfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här