Professionell takmålning & måla plåttak runt Lund, Skåne

För att ditt tak ska hålla sig fint och fräscht behöver det målas med jämna mellanrum. Vi erbjuder professionell takmålning i Skåne med omnejd och har en lång och bred erfarenhet av alla olika takarbeten. Är det något som vi är experter på är det takmålning i synnerhet och vi hjälper både föreningar, fastighetsägare, företag och privatpersoner. Med oss blir takmålningen enkelt!

Smidig takmålning av riktiga proffs

Det spelar ingen roll om du är i behov av att måla taket på din sommarstuga eller om det är en större fastighet som ska underhållas. Vi åtar oss alla typer av uppdrag och har både kunskapen och utbildningen som krävs för att jobba säkert på hög höjd.

  • Måla plåttak
  • Takmålning och underhåll
  • Duktiga och pålitliga takmålare
  • Totalentreprenad i egen regi
  • Målning av alla typer av tak

Vi förlänger livslängden på ditt tak

Det finns flera orsaker till varför du bör måla taket med jämna mellanrum. Genom att måla taket får du en ytbehandling som förlänger livslängden, men som också skyddar raket mot lav och mossa. Vi hjälper dig med takmålningen och ser till att ditt tak är i toppskick. Genom att måla taket får du dessutom en mycket billigare investering än om du skulle behöva byta ut det helt och hållet.

Vi utför även snöröjning av tak i Lund

Kontakta en bra takfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här