Plåtslageri runt Lund, Skåne

Tack vare vår totalentreprenad i egen regi kan vi också erbjuda våra kunder ett eget plåtslageri. Det gör det möjligt för oss att hålla tidsplanen mycket bättre och ge kunderna den service som de förtjänar. Vi har mycket duktiga plåtslagare på plats som hjälper dig med allt från byggnadsplåt till skivtäckning, metalltak, aluminium, koppartak och fönsterbleck. Vi arbetar med bland annat koppar, zink och lackad stålplåt.

Hållbara plåtdetaljer för alla kundgrupper

Det spelar ingen roll om du vänder dig till oss som privatperson, företag eller fastighet. Vi hjälper alla kundgrupper med fina och praktiska plåtdetaljer. Genom åren har vi fått möjlighet att skapa plåt till takrenovering, men också till garneringsarbeten, terrassrenovering, beslag, regnhuvar, ventilationshuvar, takstegar, takbryggor och mycket mer.

ROT-avdrag ger dig 30 % reducering

Plåt är ett otroligt bra material som kan användas till mycket. Vanligt är att plåt ses i samband med takrenoveringar, men också när det kommer till taksäkerhet, taksyddsanordningar och fasadarbeten. Kom ihåg att du som privatperson har möjlighet att använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss i Lund, Malmö, Svedala och Höllviken med omnejd.

Vi kan även hjälpa er med installera snörasskyd i Lund

Kontakta en bra takfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här